Viessmann Vitovolt 200 maakt u onafhankelijk van de stroomprijs

Vitovolt 200 Module met hoog vermogen tegen een zachte prijs Vitovolt 200 fotovoltaïsche modules zijn zowel verkrijgbaar met monokristallijne als met polykristallijne siliciumcellen. De fotovoltaïsche modules bestaan uit een glaslaminaat waarbij de verschillende zonnecellen in twee kunststoffolies ingebed zijn. Voor de achterkant wordt een weerbestendige dekfolie gebruikt. Glasplaat en folies worden laagsgewijs op elkaar geplaatst om de cellen te beschermen tegen externe weersinvloeden. Door haar beperkte gewicht kan de stekkerklare module heel eenvoudig op het dak geïnstalleerd worden.

Modulerendementen tot 16,1%
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige merkcomponenten voor een optimale hot-spot-bescherming, sterk zwaklichtverhouding en geringe degradatie.
Met antireflex bekleding voor uiterste zonnesysteemrendementen.
Door de hoge bestendigheid tegen zoutnevel en ammoniak is deze module ook geschikt voor de landbouw en in de kustregio's.

Alle Viessmann Vitovolt modules zijn geschikt voor toepassing op elk type dak. En kunnen op het dak worden geplaatst of worden geïntegreerd in de bestaande dakbedekking.

 

Garanties
Productgarantie volgens certificaat van de fabrikant : 10 jaar
Vermogensgarantie : 

  • 1 jaar 97,5% van het nominale vermogen
  • 10 jaar 90% van het nominale vermogen
  • 25 jaar 80,2% van het nominale vermogen

Gecertificeerd comform IEC 61215, IEC 61730
Geproduceerd in fabrieken met certificering volgens ISO 9001 en 14001
CE-label volgens bestaande EG-richtlijnen

 

 

 

Te bezichtigen in de toonzaal