Sunny Tripower - De meest complete driefasige omvormer

Sunny Tripower omvormers van SMA zijn zowel geschikt voor de iets grotere particuliere installaties als voor toepassing in grotere systemen.
Ze zijn voorzien van de SMA Webconnect en  Bluetooth communicatie.
Door hun grote ingangsspanning is deze omvormer geschikt voor vrijwel elk zonnepaneel.

Zijn maximaal rendement is maar liefst 98,3%.

Voor schaduwbeheer is hij uitgerust met Optitrac Global Peak.

Dankzij de Optiflex-technologie en de asymmetrische multistring is deze omvormer uiterst flexibel en zorgt hij voor een maximale opbrengst van uw installatie.

SMA is de wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers.
De omvormers van SMA zijn optimaal geschikt voor toepassingen in kleine en middelgrote systemen. Ze garanderen u toprendementen. 
De omvormer is het belangrijkste technologische component in een zonne-energie installatie : hij vormt de opgewekte gelijkstroom in de zonnepanelen om in netcomforme wisselstroom. Bovendien neemt hij als intelligente systeembeheerder ook de rendementsbewaking en het netbeheer voor zijn rekening. De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99% en realiseren zo een hogere stroomproductie. 

Alle SMA omvormers die buiten garantie defect gaan kunnen door SMA worden vervangen aan een standaar tarief. U hoeft dus geen volledig nieuwe omvormer te kopen. De vervangingsvoorwaarden vindt u hier.

Te bezichtigen in de toonzaal