Sunny Boy 3000TL-21 / 3600TL-21 / 4000TL-21 / 5000TL-21

Sunny Boy omvormers zijn monofasige omvormers. Ze zijn geschikt voor kleine tot middelgrote systemen. Ze zorgen voor topopbrengsten, zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.
De SMA Sunny Boy TL is zeker de meest gekende omvormer op de markt. Deze transformatorloze omvormer zorgt voor toprendementen. Vanaf de TL-21 versie is hij uitgerust met de schaduwbeheersoftware OptiTrac Global Peak, deze software zorgt ervoor dat gedeeltelijk overschaduwde zonneïnstallaties toch maximaal renderen. 

Deze omvormer is uitgerust met Bluetooth en speedwire/webconnect technologie.

SMA is wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers.
De omvormers van SMA zijn optimaal geschikt voor toepassingen in kleine en middelgrote sytemen. Ze garanderen u toprendementen.
De omvormer is het belangrijkste technologische component in een zonne-energie installatie : hij vormt de opgewekte gelijkstroom in de zonnepanelen om in netcomforme wisselstroom. 
Bovendien neemt hij als intelligente systeembeheerder ook de rendementsbewaking en het netbeheer voor zijn rekening. De omvormer van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99% en realiseren zo een hogere stroomproductie.

Alle SMA omvormers die buiten garantie defect gaan kunnen via SMA worden vervangen aan een standaard tarief. U hoeft dus geen volledig nieuwe omvormer te kopen de vervangingsvoorwaarden vindt u hier.

 

 

Te bezichtigen in de toonzaal