Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 Voor kleine en middelgrote systemen

Sunny boy omvormers zijn monofasige omvormers. Ze zijn geschikt voor kleine tot middelgrote systemen. Ze zorgen voor topopbrengsten, zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar.
De volledig nieuwe Sunny Boy 1.5 / 2.0 / 2.5 is de perfecte omvormer voor kleine zonnepaneelinstallaties. Met breed ingangsbereik van 80 tot 600V zijn ze geschikt voor vrijwel elk zonnepaneel.
Via het ingebouwde draadloze netwerk kan je de geïntegreerde webserver  raadplegen zodat u via uw pc of zelfs via uw smartphone de opbrenst van uw PV-installatie kan monitoren of de omvormer verbinden via Sunny Portal. 

 

SMA is de wereldmarktleider op het gebied van PV omvormers.
De omvormers van SMA zijn optimaal geschikt voor toepassingen in kleine en middelgrote systemen. Ze garanderen u toprendementen. 
De omvormer is het belangrijkste technologische component in een zonne-energie installatie : hij vormt de opgewekte gelijkstroom in de zonnepanelen om in netcomforme wisselstroom. Bovendien neemt hij als intelligente systeembeheerder ook de rendementsbewaking en het netbeheer voor zijn rekening. De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99% en realiseren zo een hogere stroomproductie. 

Alle SMA omvormers die buiten garantie defect gaan kunnen door SMA worden vervangen aan een standaar tarief. U hoeft dus geen volledig nieuwe omvormer te kopen. De vervangingsvoorwaarden vindt u hier.

 

Te bezichtigen in de toonzaal