Daikin Ururu Sarara, het beste van het beste

De Daikin Ururu Sarara is de zuinigste aircoheater in zijn soort. Hij beschikt over het hoogte rendement A+++.  
Deze aircoheater kan veel meer dan koelen en verwarmen alleen. Hij houdt de vochtigheid in de ruimte op het gewenste niveau en voert geklimatiseerde verse lucht toe in de ruimte.
De Daikin Flash-streamer technology zorgt dan weer voor allergeenvrije en zuivere lucht.

Ururu luchtbevochtiging
Te droge lucht in de kamer zorgt niet alleen dat de ruimte koud aanvoelt, maar kan ook ongemakken zoals een droge of pijnlijke keel veroorzaken.
Het Ururu systeem van Daikin zorgt ervoor dat de vochtbalans op het gewenste niveau blijft door vocht van buiten naar binnen te transporteren.

Sarara luchtonvochtiging
Niet enkel de temperatuur bepaalt in de zomer het comfort in de kamer maar vooral de vochtigheid. Het Sarara systeem gaat er nu voor zorgen dat de vochtigheid in de ruimte snel daalt zodat je geen extra energie moet verspillen aan koeling.

Verluchting
Traditionele airconditioners koelen of verwarmen de lucht in de kamer zonder dat er verse lucht wordt toegevoerd. De Daikin Ururu Sarara zorgt ervoor dat de lucht in de kamer tijdig wordt ververst.

Luchtreiniging
Hiernaast zorgt de Daikin Flash streamer technology dat de lucht permanent wordt gereinigd. Hierdoor wordt de lucht geur, stof, pol, bacterie virus en schimmelvrij.

 

Beschikbaar in de volgende uitvoeringen :

Code Kleur Koelmiddel Vermogen Buitenunit
FTXZ25N Wit R32 2,5kW FTXZ25N
FTXZ35N Wit R32 3,5kW FTXZ35N
FTXZ50N Wit R32 5kW FTXZ50N

 

 

 

 

 

Te bezichtigen in de toonzaal