VRV

Daikin VRV is een totaaloplossing voor middelgrote tot grote gebouwen. De variabele temperatuur regeling zorgt ervoor dat de koelmiddeltemperatuur wordt aangepast aan de eisen van het gebouw. Hierdoor kunnen grote besparingen worden gerealiseerd.

Daikin VRV Roundflow cassette, luchtuitblaas van 360° FXFQ-A

De Daikin FXFQ-A roundlfow cassette heeft een 360° luchtuitblaas, dit zorgt voor een optimaal rendement en comfort. Met slechts 204mm inbouwhoogte kan hij vrijwel in elk verlaagd plafond worden geïntegreerd. De uitblaas lamellen zijn individueel regelbaar, hierdoor is de unit geschikt voor elke kamer vorm.
Deze units zijn beschikbaar met drie verschillende decoratie panelen : - Standaardpaneel (RAL9010)

Daikin vlakke Casette voor VRV Uniek ontwerp voor plafond inbouw FXZQ-A

Uniek aan deze unit is dat hij volledig vlak in het plafond kan worden ingebouwd. Met zijn afmetingen van 60cm bij 60cm past hij perfect in plafondtegels. De lamellen zijn afzonderlijk regelbaar. Hierdoor is dit de ideale inbouwunit voor elke kamervorm.
De gelijkstroom ventilatormotor en condensaatpomp zorgen samen met de speciaal ontworpen smallebuis-warmtewisselaar voor een uiterst laag energieverbruik. Verse luchtname is mogelijk voor een geventileerde leefruimte.